{/to_list}

«Масштабно думай, локально дій» - основа успішного розвитку аудиторської компанії «PSP Audit»

2 липня 2013 р.

Для аудиторської компанії вступ у міжнародну асоціацію має велике значення. Завдяки цьому аудиторська компанія професійно розвивається, підвищує свою значимість, підвищує ділову активність, входить у довіру з боку партнерів, а також є можливість просувати свої послуги та знаходити партнерів за кордоном. Крім цього вона може представляти свої інтереси за допомогою асоціації.

Так у 2013 році аудиторська компанія «PSP Audit» стала членом міжнародної асоціації і зараз є унікальним представником незалежних аудиторських, бухгалтерських, консультаційних та податкових компаній, які називаються Midsnell Group International (MGI). Всесвітня асоціація була створена у 1947 році. Зараз вона включає близько 160 аудиторських компаній, які стали представниками у 80 країнах по всьому світу і нараховує близько п'яти тисяч професійних аудиторів. Для успішного розвитку асоціація пропагандує гасло: «Масштабно думай, локально дій».

Які головні переваги отримала компанія «PSP Audit» вступивши в асоціацію: