{/to_list}

Компанія PSP Audit приєдналася до всесвітнього альянсу незалежних аудиторських, податкових, бухгалтерських та консультаційних компаній - MGI (Midsnell Group International)

1 липня 2013 р.

Прес-реліз

28 червня, у Брюсселі, на міжнародній конференції «MGI European Area Meeting 2013. Accounting for the future », PSP Audit була урочисто прийнята повноправним і ексклюзивним представником в Україні всесвітньої асоціації незалежних аудиторських, податкових, бухгалтерських та консультаційних компаній MGI (Midsnell Group International).

MGI-глобальний альянс незалежних аудиторських фірм, податкових, бухгалтерських та консалтингових у більш ніж 80 країнах, який об'єднує 160 компаній і 5000 професійних співробітників. У конференції взяли участь більше ніж 80 представників з європейських країн. Успішно презентував компанію і нашу країну членам альянсу, керуючий партнер PSP Audit Дмитро Сушко.

Як зазначив, керуючий партнер PSP Audit Дмитро Сушко, для нас це новий виклик стати успішним членом однієї з провідних професійних мереж у світі. Завдяки членству в MGI компанія географічно значно розширила свої можливості в якісній підтримці своїх клієнтів і отримала можливість для зростання власної клієнтської бази за рахунок активного співробітництва з компаніями-членами мережі.