{/to_list}

Аудиторська компанія PSP Audit увійшла в журі конкурсу "Бухгалтер року - 2013"

19 квітня 2013 р.

Аудиторська компанія PSP Audit, будучи однією з провідних компаній у наданні податкового консалтингу, бухгалтерських та аудиторських послуг, увійшла в журі конкурсу "Бухгалтер року", організованого Київським центром підтримки і розвитку бізнесу (КЦПРБ) спільно з тижневиком «Дебет-Кредит» з 2009 року .

Цього року організатори прийняли рішення визначити переможців конкурсу в наступних номінаціях:

«Бухгалтер року-2013: Глибоке знання бухгалтерського та податкового обліку»

«Бухгалтер року-2013: Практичний досвід і знання справи»

«Бухгалтер року-2013: Експерт галузі»

За результатами конкурсу буде визначено до п'яти переможців. Таким чином, можливо більше одного переможця в тій чи іншій номінації.

Конкурсні роботи приймаються до 26 червня 2013 року. Результати конкурсу будуть опубліковані до 9 липня 2013 року.

Що стосується методології конкурсу, то можна ознайомитися на офіційній сторінці організатора.

Склад конкурсного журі:Аудиторська компанія PSP Audit увійшла в журі конкурсу "Бухгалтер року - 2013"

Олександра Федак - податковий консультант, Київський центр підтримки та розвитку бізнесу

Юлія Кловська - головний редактор тижневика "Дебет-Кредит"

Дмитро Сушко - к.е.н., сертифікований аудитор, керуючий партнер PSP Audit

Тетяна Донець - адвокат, юрист, начальник відділу правового забезпечення та судової роботи державного підприємства

Ірина Коник - бухгалтер-ревізор ПП "Аудиторська фірма "Тандем"

"Дякую організаторам конкурсу за надану довіру виступити в якості члена журі і запрошую всіх кому цікавий конкурс за родом діяльності до активної участі! "- зазначив Дмитро Сушко, керуючий партнер PSP Audit.