{/to_list}

PSP Audit визнана Лідером галузі 2012

13 березня 2013 р.

PSP Audit визнана Лідером галузі 2012 На підставі даних Державної статистики за 2012 рік, Національним Бізнес-Рейтингом України компанія PSP Audit визнана лідером галузі в напрямку «Діяльність у сфері бухгалтерського обліку та аудиту».

PSP Audit зайняла 4-е місце в Києві та 6-е місце в Україні згідно сумарної кількості балів за наступними критеріями:

• прибутковість і ліквідність

• масштаби виробництва і платоспроможності

• ефективність використання ресурсів

• соціальні показники (відрахування до державного бюджету, оплата праці);

• інвестиційна привабливість

Компанія нагороджена офіційним сертифікатом і медаллю міжнародного зразка.PSP Audit визнана Лідером галузі 2012

"Вже другий рік поспіль наша компанія входить в Національний бізнес-рейтинг. Ми пишаємося результатом, який був досягнутий завдяки злагодженим зусиллям всієї нашої команди ", зазначив Дмитро Сушко, керуючий партнер PSP Audit.

PSP Audit представляє Україну у міжнародному альянсі незалежних аудиторських, юридичних та консалтингових фірм Alliott Group.

Довідка: Національний Бізнес-Рейтинг - комплексна рейтингова програма, яка визначає лідерів економіки України згідно офіційних даних Державної статистики. Створена в 2002 році з ініціативи Торгово-промислової палати України, редакції міжнародного каталогу «Торгово-промислова Україна» та інформаційно-аналітичного агентства «Статінформконсалтинг».