{/to_list}

5 березня 2013 р.

Alliott Group став партнером Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації Alliott Group, міжнародному альянсу, запропонували партнерство зі Світовим банком і Міжнародною фінансовою корпорацією з метою внести свій внесок в області податкової і юридичної експертиз у глобальний звіт Doing Business 2014.

Проект Doing Business досліджує бізнес закони і правила в більш ніж 185 країнах. Дані представлені в щорічному звіті Doing Business, який є однією з найвідоміших публікацій, підготовлених Групою Світового банку. У звіті пропонується інформація про вимірні критерії для реформ, і результати країн, в яких вже використовують більш ефективне регулювання. Тридцять одна країна поліпшила своє корпоративне податкове законодавство торік, наприклад, за рахунок зниження податкових ставок, введення електронної реєстрації та спрощення податкових кодексів і процедур. Більш детальну інформацію про Doing Business можна знайти на їхньому сайті.

Податкові та юридичні дослідження все ще в стадії розробки. Коли дослідження стануть доступними, ми оперативно надамо Вам цю інформацію.

До відома: З 2010 року Аудиторська Компанія PSP Audit є ексклюзивним членом міжнародного альянсу незалежних аудиторських, юридичних та консалтингових фірм Alliott Group в Україні. Основною спеціалізацією PSP Audit є аудиторські послуги, послуги в області бухгалтерського супроводу і податкового консалтингу.