{/to_list}

25 вересня 2019 року проведена міжнародна конференція "Актуальні питання розвитку аудиту: сучасний підхід до контролю якості"

25 вересня 2019 р.

25 вересня 2019 року проведена міжнародна конференція: «Актуальні питання розвитку аудиту: Сучасний підхід до контролю якості».

Організатори: Орган суспільного нагляду за аудиторською діяльністю спільно з Аудиторською палатою України.

Модератором перших двох сесій виступив член Ради Аудиторської палаи України, куруючий партнер групи компаній MGI PSP Audit - Дмитро Сушко.

На конференції висвітлено міжнародний досвід організації контролю якості аудиторських послуг в різних країнах світу, представники великих та середніх аудиторських фірм ділились кращим досвідом побудови системи контролю якості, інспектори Інспекції з контролю якості Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю та Комітету з контролю якості Аудиторської палати України розповіли про розбудову контролю якості в Україні, у відповідності до Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», та нові нормативні вимоги до перевірок з контролю якості, представники державних органів окреслили основні підходи регуляторів до якості аудиторських послуг.