Информация о подачи уведомления в НКЦБФР предприятием, представляющим общественный интерес, о субъекте аудиторской деятельности

5 января 2020 г.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) звертає увагу підприємств, що становлять суспільний інтерес, що повідомлення про суб’єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги з аудиту фінансової звітності, направляють до НКЦПФР лише ті підприємства, які відповідно до законодавства подають до НКЦПФР фінансову звітність разом з аудиторським звітом – професійні учасники фондового ринку та емітенти цінних паперів, якщо вони відносяться до категорії підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Відповідно, вимоги рішення від 31.01.19 № 43 «Про затвердження форми повідомлення до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку підприємством, що становить суспільний інтерес, про суб’єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги з аудиту фінансової звітності», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 27.02.19 за № 199/33170, поширюються на професійних учасників ринку цінних паперів та емітентів цінних паперів.