Стартовал курс по изучению МСФО по программе Международной ассоциации специалистов в сфере бухгалтерского учета IAAP 5 уровень

21 октября 2019 г.

На языке оригинала.

PSP Training center - акредитований в Україні, як консультаційний і екзаменаційний центр Міжнародної асоціації фахівців у сфері бухгалтерського обліку. Вперше в Україні, впроваджує курс з вивчення МСФЗ за програмою Міжнародної асоціації фахівців у сфері бухгалтерського обліку IAAP 5 рівень.

19 жовтня 2019 року стартував осінній курс навчання МСФЗ у Києві за програмою Міжнародної асоціації фахівців у сфері бухгалтерського обліку (IAAP, Великобританія) «ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ВІДПОВІДНО ДО МСФЗ». Даний курс є спільним проектом PSP Тренінгового центру і ЛІГА: ЗАКОН.

Програма курсу IAB атестована Комітетом по визнанню якості кваліфікацій і програм при Міністерстві освіти Великобританії Qualification and Curriculum Authority (QCA).

За результатами навчання та складання іспиту, учасникам буде присвоєна професійна кваліфікація в області МСФЗ. Диплом IAB визнається в усьому світі, не вимагає підтвердження і дає переваги при прийомі на роботу в міжнародну компанію для фінансових директорів, фінансових аналітиків, головний бухгалтерів і т.д. Отримані знання учасники успішно застосовуватимуть у своїй професійній діяльності!

Інформація про діючий курс вивчення МСФЗ з можливістю отримати диплом Міжнародної асоціації бухгалтерів (IAB).

Реєстрація на курс триває до кінця жовтня 2019 року.

Інформація з глобального сайту.