25 сентября 2019 г.

25 сентября 2019 проведена международная конференция "Актуальные вопросы развития аудита: современный подход к контролю качества" Орган суспільного нагляду за аудиторською діяльністю спільно з Аудиторською палатою України 25 вересня 2019 року провели міжнародну конференцію: «Актуальні питання розвитку аудиту: Сучасний підхід до контролю якості». Модератором перших двох сесій виступив член Ради АПУ, куруючий партнер групи компаній MGI PSP Audit - Дмитро Сушко.

На конференції висвітлено міжнародний досвід організації контролю якості аудиторських послуг в різних країнах світу, представники великих та середніх аудиторських фірм ділились кращим досвідом побудови системи контролю якості, інспектори Інспекції з контролю якості Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю та Комітету з контролю якості Аудиторської палати України розповіли про розбудову контролю якості в Україні, у відповідності до Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», та нові нормативні вимоги до перевірок з контролю якості, представники державних органів окреслили основні підходи регуляторів до якості аудиторських послуг.