Состоялось предновогоднее мероприятие для постоянных клиентов группы компаний PSP Audit

22 декабря 2018 г.

На языке оригинала.

Напередодні новорічних свят група компаній PSP Audit провела свій традиційний навчально-практичний захід для постійних клієнтів!

У вступній промові керуючий партнер PSP Audit Дмитро Сушко відзначив, що 2018 рік запам'ятався цікавими проектами, новими викликами та залишиться у добрих спогадах, а 2019 рік має стати періодом закріплення, розвитку, продовження досягнутого і підкорення нових вершин!

В цьому році на заході відбувся хіт-парад найбільш обговорюваних у 2018 році питань з обліку та оподаткування, а родзинкою вечора був виступ В'ячеслава Сухомлинова - сертифікованого тренера з методології GTD (Getting Things Done), який має 16 років управлінського досвіду: від директора ресторану McDonald's до виконавчого директора Tarantino Family - холдингу з 70 ресторанами і 2,5 тисячами співробітників, який розповів про свої правила продуктивності. Гості івенту отримали корисні поради як не хвилюватися і почати виконувати справи через алгоритм від звички записувати їх, вирішувати, що з ними робити, і організувати ефективну систему нагадувань. Основний висновок від спікера: стан продуктивності - це коли ти задоволений тим, на що витрачаєш свій час.

На святковому фуршеті під келих шампанського біля ялинки звучали численні вітання організаторів та гостей заходу з наступаючим Різдвом Христовим та Новим 2019 роком! Свято починається!