Сушко Дмитрий Сергеевич - избран в новую Раду Аудиторской палаты Украины

16 июля 2018 г.

Сушко Дмитрий Сергеевич - избран в новую Раду Аудиторской палаты Украины 14 липня 2018 р. відбувся Установчий з`їзд аудиторів України, в якому прийняли участь 1020 делегатів з 2920 аудиторів України.

На Установчому з`їзді було прийнято рішення про створення органу професійного самоврядування аудиторів - Аудиторської палати України, затверджено Статут АПУ та інші локальні акти АПУ, обрано Раду Аудиторської палати України та Виконавчого директора Аудиторської палати України.

558 аудиторів України підтримали кандидатуру Сушка Дмитра Сергійовича на посаду члена Ради Аудиторської палати України.

Сушко Дмитро Сергійович - член Аудиторської палати України, кандидат економічних наук, податковий консультант, сертифікований аудитор, судовий експерт, член ради Палати податкових консультантів, сертифікований фахівець з програмами МСФЗ IAB і DipIFR ACCA, лектор акредитований в Україні центру Міжнародної асоціації бухгалтерів IAB, автор запатентованих методик по складанню аудиторських звітів, численних публікацій у фахових та ділових виданнях, керуючий партнер групи компаній PSP Audit.