23 апреля 2018 г.

21 апреля 2018 на Конференции "25-летие аудита в Украине. Итоги и перспективы развития" Дмитрий Сушко - награжден Знаком почета и грамотой Аудиторской палаты Украины На языке оригинала.

З нагоди 25-річчя з дати прийняття Закону України «Про аудиторську діяльність», Аудиторська палата України провела Конференцію «25-річчя аудиту в Україні. Підсумки та перспективи розвитку». Конференція відбулась у м. Києві, 21 квітня 2018 р. у бізнес-центрі «Леонардо».

Метою проведення Конференції є надання учасникам інформації про поточний стан аудиторської діяльності в Україні, про здобуті результати за 25 років роботи та про хід виконання законодавчих реформ у сфері аудиту.

Аудиторська палата України нагородила Дмитра Сушко, керуючого партнера групи компаній MGI PSP Audit - Знаком пошани АПУ за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток аудиторської діяльності в Україні та грамотою АПУ за особисті видатні досягнення у сфері аудиторської діяльності, керуючись Законом України «Про аудиторську діяльність» від 22.04.1993 р. № 3125-XII (зі змінами та доповненнями), відповідно до вимог Положення про заохочувальні відзнаки АПУ, затвердженого рішенням АПУ від 12.04.2013 р. №267 (зі змінами) та з нагоди святкування 25-річчя прийняття Закону України «Про аудиторську діяльність».