25 января 2018 состоялся Бухгалтерский семинар

25 января 2018 г.

На языке оригинала.

25 января 2018 состоялся Бухгалтерский семинар

25 січня 2018 року відбувся Бухгалтерський семінар на тему: «Підготовка до річної податкової звітності за 2017 рік – огляд ключових змін в законодавстві».

Доповідачі семінару:

Дмитро Сушко

Кандидат економічних наук, податковий консультант, сертифікований аудитор, судовий експерт, член Аудиторської палати України, член ради Палати податкових консультантів, сертифікований фахівець по програмам міжнародних стандартів фінансової звітності IAB та DipIFR ACCA, лектор акредитованого в Україні центру Міжнародної асоціації бухгалтерів - IAB, Великобританія, автор запатентованих методик по складанню аудиторських звітів, численних статей у профільних і ділових виданнях, керуючий партнер групи компаній PSP Audit.

Катерина Проскура

Доктор економічних наук, сертифікований аудитор, судовий експерт, лектор Аудиторської палати України, сертифікований фахівець по програмі міжнародних стандартів фінансової звітності DipIFR ACCA, автор численних статей у фахових виданнях, керівник практики з аудиту групи компанії PSP Audit.

Програма семінару:

Блок 1. Податок на прибуток. Трансфертне ціноутворення

Блок 2. Податок на додану вартість: огляд змін та актуальної практики

Блок 3. Оподаткування доходів фізичних осіб: ПДФО, військовий збір, ЄСВ + пенсійна реформа

Блок 4. Спрощена система оподаткування: нюанси застосування