2 декабря 2016 г.

Компания PSP Audit получила аккредитацию на право проводить аудит политических партий На языке оригинала.

Повідомляємо про те, що відповідно до частини третьої статті 17 Закону України «Про політичні партії в Україні» (далі - Закон) політичні партії, які були суб’єктами виборчого процесу на виборах Президента України, виборах народних депутатів України або брали участь у чергових чи позачергових місцевих виборах, а також політичні партії, які отримують державне фінансування, зобов’язані проходити зовнішній незалежний фінансовий аудит звітності про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру в рік, наступний за роком проведення таких виборів чи отримання державного фінансування.

У зв'язку з цим НАЗК надає до уваги політичних партій орієнтовний перелік аудиторських фірм, які відповідають критеріям, зазначеним у частині четвертій статті 17 Закону, та надали підтверджуючі документи щодо відповідності цим критеріям.

Компанія PSP Audit увійшла до переліку аудиторських фірм, які відповідають критеріям, надали підтверджуючі документи та були акредитовані на право проводити аудит політичних партій.

Детальна інформація