20 июля 2015 г.

"Круглый стол" на тему: "Монополизация аудиторского рынка Украины: скрытые угрозы". Среди участников - Дмитрий Сушко, управляющий партнер PSP Audit. На языке оригинала.

21 липня 2015 року о 13.00 відбудеться «круглий стіл» на тему «Монополізація аудиторського ринку України: приховані загрози» в інформаційному агентстві ЛігаБізнесІнформ.

Серед учасників: Дмитро Сушко, керуючий партнер Аудиторської компанії PSP Audit (Midsnell Group International).

В рамах круглого столу учасники обговорять питання та ризики державного регулювання аудиторської діяльності, включаючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України 390 “Деякі питання проведення аудиту суб'єктів господарювання державного сектору економіки ” від 4 червня 2015 року.

Учасники заходу викриють порушення конкурентних правил гри на користь «великої четвірки» з боку органів державної влади (КМУ, МЕРТ, Мінфін). Планується визначити основні недоліки оновленого законодавства щодо аудиторської діяльності, загрози монополізації ринку та наслідки для державних підприємств та приватного бізнесу.

На круглому столі також буде розглянуто перспективи прийняття нового Закону України «Про аудиторську діяльність» та особливості його гармонізації з європейським законодавством.