18 февраля 2015 г.

20 февраля 2015г. состоится семинар на тему: "Требования по заполнению Отчета по правилам Инициативы прозрачности добывающих компаний в Украине" Аудиторская компания PSP Audit (Midsnell Group International), в лице управляющего партнера компании Дмитрия Сушко - член совета Палаты налоговых консультантов.

На языке оригинала.

Палата податкових консультантів запрошує представників видобувних компаній України відвідати семінар: «Вимоги щодо заповнення Звіту по правилам Ініціативи прозорості видобувних компаній в Україні», який відбудеться 20 лютого 2015 року з 10.00 до 16.00 в конференц-залі готелю «ALFAVITO» за адресою: м.Київ, вул. Предславинська, 35 Д, (6 поверх).

Участь у семінарі безкоштовна.

Під час заходу будуть розглянуті такі питання:

1. Вимоги щодо звітності видобувних компаній по стандартам Ініціативи прозорості видобувних компаній: які підприємства подають звіт і в які строки.

2. Про підготовку Звіту відповідно до вимог Ініціативи. Надання даних за звітний період. Періодичність підготовки Декларації та Звіту. Види податків та платежів, що мають бути включені до Звіту, до Декларації.

3. Вимоги Ініціативи щодо розкриття інформації та достовірності даних, що надаються компаніями в Декларації, відповідно до вимог Ініціативи.

20 февраля 2015г. состоится семинар на тему: "Требования по заполнению Отчета по правилам Инициативы прозрачности добывающих компаний в Украине" Завантажити програму семінару.

Відповіді на питання надаватимуть провідні експерти у сфері оподаткування та аудиту.

Просимо Вас зареєструватися для участі в заході до 18 лютого 2015р. за цим посиланням.

По питанням реєстрації також звертайтеся, будь ласка, до Ольги Руденко: +38(044) 361-36-88 та на електронну адресу office@ppk.org.ua

Повідомляємо, що захід проводиться із метою імплементації стандартів Ініціативи прозорості видобувних компаній в Україні та підвищення прозорості платежів видобувних компаній до бюджету України Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у рамках проекту GIZ «Підтримка реформи управління державними фінансами».