Коллектив компании MGI PSP AUDIT провел серию вебинаров на тему: "Закон №466-их: анализируем изменения в НКУ. Часть 1-4"

19 июня 2020 г.

З 28.05 по 9.06.2020 колектив компанії MGI PSP AUDIT провів серію вебінарів на тему: «Розгяд Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» № 466-IX від 16.01.2020р.»:

Про зміни щодо ПДВ, ПДФО, ВЗ, єдиного податку, податку на землю, інших податків та обов’язкових платежів. Публікація на сайті.

Запис вебінару: «Аналіз змін в адмініструванні податків, податковому правопорушенні та відповідальності за порушення податкового законодавства».

Нововведення, що пов’язані з податком на прибуток.

Публікації на сайті: Законопроект 1210. Він же Закон 466-ІХ: коментуємо основні питання з оподаткування. Частина 1 / Роз'яснення від ДПС України про податок на прибуток у 2020 році у зв'язку з прийняттям Закону №466

Нові тенденції у сфері трансфертного ціноутворення, оподаткування КІК та приєднання до плану BEPS