18 декабря 2018 г.

20 декабря 2018 (г. Черновцы) состоится Праздничный семинар-практикум на тему: "ТОП-14 тем перед годовыми отчетами" На языке оригинала.

Доповідач:

Дмитро Сушко

Кандидат економічних наук, податковий консультант, сертифікований аудитор, судовий експерт Міністерства юстиції України, член Аудиторської палати України, член ради Палати податкових консультантів, сертифікований фахівець по програмам міжнародних стандартів фінансової звітності IAB та DipIFR ACCA, лектор акредитованого в Україні центру Міжнародної асоціації бухгалтерів - IAB, Великобританія, автор запатентованих методик по складанню аудиторських звітів, численних статей у фахових і ділових виданнях, керуючий партнер групи компаній PSP Audit.

ТОП-14 питань з податку на прибуток

1. Фінансова звітність, як додаток до податкової декларації: хто, яку форму і за якими стандартами має подавати

2. Списання дебіторської заборгованості та резерв сумнівних боргів: слабкі місяця на що слід звернути увагу при визначенні податкових різниць

3. Організаційно-правові форми постачальників-нерезидентів: ризики і способи захисту при податковій перевірці