9 июля 2018 г.

6 июля 2018 состоялся практикум на тему "Готовимся к подаче отчетности за 1 полугодие 2018: обзор последних изменений и разъяснений" На языке оригинала.

Лектори:

Дмитро Сушко

Кандидат економічних наук, податковий консультант, сертифікований аудитор, судовий експерт, член Аудиторської палати України, член ради Палати податкових консультантів, сертифікований фахівець з програмами МСФЗ IAB і DipIFR ACCA, лектор акредитований в Україні центру Міжнародної асоціації бухгалтерів IAB, автор запатентованих методик по складанню аудиторських звітів, численних публікацій у фахових та ділових виданнях, керуючий партнер групи компаній PSP Audit.

Катерина Проскура

Доктор економічних наук, сертифікований аудитор, судовий експерт Міністерства Юстиції України, лектор Аудиторської палати України, сертифікований фахівець з програмою МСФЗ DipIFR ACCA, автор численних публікацій у фахових виданнях, керівник практики і аудиту групи компаній PSP Audit.

ОСНОВНІ АКЦЕНТИ ПРОГРАМИ:

Блок 1. Податок на прибуток підприємств

Блок 2. Трансфертне ціноутворення

Блок 3. Податок на додану вартість: огляд змін та актуальної практики

Блок 4. Оподаткування доходів фізичних осіб: ПДФО, військовий збір, ЄСВ + пенсійна реформа

Блок 5. Спрощена система оподаткування: нюанси застосування